Съветите на експертите за реновиране на банята


реновиране на банята

Широкоформатните плочки обикновено се намират в баните в хотелите и тенденцията, която можем да заимстваме в ремоделирането на нашите домове, създава илюзията за повече пространство. Сивите, бежовите, кремавите и пясъчни тонове са изключително популярни цветови решения за плочки с голям формат поради своята неутралност и способността им като белия цвят да отразяват светлината.

Душ-зоните с вградени душове, които се срещат в повечето хотелски бани, създават открито усещане и се очаква да бъдат силна тенденция и през следващата година. Те са практични, значително по-лесни са за почистване от всички други душове и създават съвременен просторен външен вид. Когато става въпрос за душове, не забравяйте да помислите за подово отопление, за да изпарявате капчиците вода от плочките, колкото е възможно по-бързо.

Добавете характер с персонализирано огледало. Мебелите за баня и огледалата в забавен и свеж цвят добавят уникален дизайн в банята.

Не забравяйте душовата седалка. Те могат да са по-удобни, ако съжителствате с възрастни членове на семейството. Също може да се окажат много удобни за бръснене и други занимания.

Вие лично трябва да изпробвате ВиК съоръженията. Не забравяйте да изпробвате вашите водопроводни съображения лично. Важно е да знаете какво ще правите при повреда и т.н. Отделете време и се информирайте в магазина, от който ги купувате.

Забавлявайте се с осветлението. Освен че е добре да е функционален, вашият стил на осветление следва да е в хармония с вашата дизайнерска концепция. Включете слоеве от светлина; вдлъбнатини, свещи и декоративни висящи лампи са на разположение в търговската мрежа в голямо разнообразие от модели.

Не забравяйте аксесоарите и текстила. Аксесоарите и текстилът изразяват до голяма степен вкуса на собствениците на съвременни жилища! Произведенията на изкуството, фотографиите, ръчно изтъканите килими и разкошните статуетки, превръщат класически проектираната баня в уникално, персонализирано изявление на стил.

Добавете растения. Ако никога не сте обмисляли добавяне на растения към банята, помислете за естествени цветя. Дори едно растение може да придаде на пространството свежо, подобно на Спа-център, усещане. Въпреки това, ще трябва да намерите растение, подходящо за околната среда с ниска осветеност и висока влажност, каквато е в банята.

Ето няколко идеи за растения в банята:

- Трева;

- Алое;

- Растението Паяк;

- Бамбук;

- Орхидея Рийд Палм.

Най-интересното този месец