Повече светлина с дограма REHAU

дограма REHAU
PVC дограма с марка REHAU е една от познатите на българския потребител. С идеята да направим дома си по-спокоен, уютен и наистина съобразен с модела за енергийна ефективност в съвременния живот то този вид прозоречни системи наистина имат какво да ни предложат. По правило прозорците са важен компонент в една сграда. 

Те осигуряват светлина и са нашия отвор, който ни позволява да имаме видимост до случващото се навън. Ако искате да видите дали времето е подходящо за разходки естествено, че ще погледнете към прозореца. Ако пък искате да допуснете малко свеж сутрешен въздух, то ще отворите дограмата. За повече свестила, за по-приятна и елегантна фасада и интериор рехау pvc дограма ще отговори и на най-високите ви очаквания за естетика и домашен комфорт. 

Швейцарския производител има повече от 60 години опит в производството на PVC профили за дограма, завършени прозоречни системи и множество други изделия от поливинилхлорид, които намират широко приложение в бита и индустрията. С цел подобряване на енергийната ефективност на сградите и намаляването на консумацията на електричество именно с дограмата рехау постигате удивителни резултати осезаеми още през първия отоплителен сезон. Иновациите на световноизвестната компания наистина са повод да отправим поглед към най-актуалните разработени системи, които не само намаляват загубата на топлина, но осигуряват с 13 % повече светлина от стандартните модели дограма познати на пазара. 

Безспорно впечатляващите параметри и енергийно ефективни характеристики на дограмата рехау я правят една от предпочитаните варианти за жилищни, офис и всякакъв вид индустриални сгради. Елегантно решение за всеки прозорец, с която си осигуряваме невероятна панорамна гледка на пейзажа пред нас. Кристалната дограма Рехау създава възможност да се насладите на усещането, че между вас и околния свят липсва преградно стъкло. Така, че ако търсите избор, на който да се доверите, залагащ на качеството и подобряване на атмосферата в помещенията решението е именно продуктите с марка REHAU.

Най-интересното този месец