Мебели за баня Викард


Мебели за баня Викард

“Викард” е български производител на мебели и аксесоари за банята, базиран в гр. Русе, който, от 1997 г., произвежда всичко необходимо за вашата баня. Винаги актуална, в крак с последните тенденции в обзавеждането на банята, с включена услуга за монтаж, фирмата си извоюва позиции в България, а по-късно – и в чужбина.

Модулна мебел

Една от запазените марки на Викард мебел за баня са модулните комплекти. Те се състоят от единичен или двоен шкаф с вградена мивка в горната си част. Част от модулите представляват само подово шкафче с умивалник, а към някои се добавя и допълнителен шкаф, над умивалникът.

Модулните системи са в изключително модерен стил, с добавено огледало/огледални вратички, и вградено LED осветление. PVC пластмаса за мебелите и емайлирана глазура за мивките, в бяло, създават стилна и спокойна обстановка в банята, подчертана от светодиодните осветители. Прекрасна визия в искрящо бяло, с елегантен геометричен силует с овални компоненти, или издължен тип колона.

Класически вани и хидромасажни вани от акрил

Ваната е предпочитана пред душа, заради релаксацията, която предлага. Ваните на русенската компания, дори в класическият им стил, са съобразени с най-модерните технологии: с подсилена метална конструкция и нивелиращи крачета, автоматичен сифон с преливник, и аксесоари по избор: възглавница, осветление, смесител и дистанционно управление + LED светлина.

Иновативните хидромасажни вани предлагат къпане с масаж. Водата във ваната се движи чрез дюзи, монтирани по стените и пода, които я карат да циркулира в кръгово движение. Тангенторната разновидност осигурява дълбок подводно масажиране, с лечебен отпускащ ефект върху мускули и тъкани, а инжектроното впръскване на въздушна струя – комбиниран аеро-масаж.

Усъвършенстваните продукти от този тип разполагат и със система за самопочистване, радио, осветление при напълване с вода, дигитално управление, и възможност за свързване с мобилно устройство, като AUX, CD и др. Хидромасажът е високо ценена релаксираща и рехабилитационна процедура, така че тези продукти са изключително предпочитани за СПА центрове и балнеолечебни комплекси.

Категорията ни предлага разновидности за хидромасаж с различна вместимост. Общото между повечето продукти е, че са изработени от акрил. Акрилът е синтетично полимерно съединение, с лъскава гладкост, и висока устойчивост на температурни амплитуди и влага. Вариант на стъклото, полимерът придава красива визия на ваната, а антибактериално покритие се грижи за отличната ви хигиена. Почиства се лесно, без абразиви и прекалено силни киселини.

Душ кабини и паравани

Мебели за баня Викард предлага и класическа душ кабина, както и стъклени паравани. Душ кабините са проектирани с една или две плъзгащи врати на панти, метална хромирана релса и темперирано стъкло 8 мм., устойчиво на механични въздействия и надраскване. Присъствието им разделя пространството, обособявайки интимно пространство в най-интимното помещение – за къпане и хигиена.

Параванът също огражда пространството с душ батерия, но обикновено, с една преграда. Предложенията от този вид в каталога ни са с плъзгаща врата, релса, с и без държач. Както и кабините, те се монтират от специалист, за да се спази нивелацията, позволяваща нормалното оттичане на водата към подовият сифон.

Най-интересното този месец