Какво още за дома можем да закупим от един магазин за мебели?

магазин за мебели
Когато говорим за магазин за мебели, независимо дали се касае за онлайн продажба или за предлагане във физически търговски обект, обикновено си представяме, че в него се предлага единствено мебелировка. Всъщност, наред с леглата, меката мебел, шкафовете, масите, и гардеробите, в добрите мебелни магазини се предлагат още куп полезни решения за бита.

Какво още можем да си купим?

От добре зареден мебелен магазин бихме могли да закупим не само мебели, но и цялото обзавеждане, нужно на един модерен дом. От вратите, до подовите настилки, та чак до осветителните тела, защото осветлението допринася изключително много за визията на дадено помещение, а и на жилището като цяло.

Днес печели този търговец, който успява да задържи клиента при себе си. Вместо да посещавате няколко различни сайта или физически магазини, за да закупите допълнителните компоненти от интериора, бихте могли вземете всичко от едно място. Това е признак не само на практичност, но и на далновидност от ваша страна. Вероятно ще ви предложат страхотни стилови и цветови съответствия, а и доста сладки отстъпки в цената.

От добър магазин за мебели би трябвало да можете да закупите още:

Пердета и щори

Макар пердета и щори да се предлагат в много специализирани магазини, не би ли било прекрасно да можем да ги намираме и в мебелните магазини. Така, когато отидем за конкретен мебелен компонент, ние ще можем да добавим и чисто нови покривала за прозорците в количката, била тя виртуална или реална.

Магазините за мебели и обзавеждане предлагат пердетата и щорите с много по-високо качество от тези на масовия пазар. Причината? Те работят с най-добрите производители, което оказва влияние и на цените. При липсата на посредник/прекупвач, цените са много по-изгодни, а нали всички искаме висококачествени вертикални щори и последен писък на модата – фото пердета на колкото се може по-ниска цена.

Смесителни и душ батерии

Тези важни ВиК компоненти не могат да се намерят във всеки мебелен магазин, но е факт, че смесителните батерии са продукт, който бързо се амортизира и се нуждае от честа подмяна. Да, ясно е, че батериите за мивки и душове се предлагат във всяка железария, но тук отново стигаме до съотношението между качество и цена.

Дори цената и марката да са идентични на тези в големите магазини за битови стоки, не можем да не отбележим колко хубаво би било да влезем в магазина с намерението да си купим шкаф за обувки, например, а да си тръгнем и със смесителна батерия и с комплект щори. Проблемът с дълго отлаганото посещение в железарията е решен.

Доколко е важно да пестим и време, а не само пари?

Фиксирани изцяло върху цената на стоките, обикновено сме склонни да пропътуваме огромни разстояния, както и да прекараме часове наред в преглед на различни онлайн каталози. Какво печелим по този начин? Всъщност нищо, дори губим. Забравяйки, че времето е пари, ние го прахосваме, за да си спестим ценовата разлика от 2 до 5 лв.

Часовете, които сме пропътували, или сме прекарали втренчени в монитора на компютъра и екрана на телефона, бихме могли да инвестираме в работа, която ще ни донесе допълнителни приходи. Така разсъждават все повече потребители по света, и в това далновидно мислене се корени причината за предлагането тип „Всичко на едно място”. Намерете такъв магазин за мебели, който ще направи и невъзможното, за да ви задържи при себе си.

Най-интересното този месец