Перфектния дизайн с мебели по поръчка

мебели по поръчка в Бургас
Искате ли да промените нещо в дома си? Всяка промяна започва от малките елементи- като декорация, цветове и орнаменти, и се стига до по- големите като подмяна на кухня, спалня, уреди или мека мебел. Уюта на всеки дом до голяма степен зависи от хармоничното подреждане на мебелите в него. Освен съчетанието на цветове и текстури, водещо за перфектния дизайн е именно вашия вкус и виждане за красота и естетика. Ние от “Ликс Мебел” ООД създаваме години наред мебели по поръчка в Бургас, стремейки се да постигнем хармония и комфорт във всеки дом. 

Нашите доволни клиенти растат с всеки изминал ден, защото ние им даваме множество ценни съвети, възможни решения за избор от функционалности, богата гама от материали, цветове и текстури. Нашите клиенти получават отношение и прецизно изпълнение на всеки един проект. Ние сме насреща за всеки възникнал проблем, за да го решим бързо и безпроблемно.

Сърцето на всяко домакинство е кухнята. Тя събира и сплотява семейството около трапезата. За кухнята от изключително значение е избора на материал за направа както на самите шкафове, така и за плот, гръб и т.н. Нашето богато портфолио от кухни по поръчка в Бургас ще ви принесе в света на модерното или класическо обзавеждане. Не сте сигурни какво искате? 

Ние имаме решение! Проектантите ни изготвят индивидуални проекти спрямо размерите на помещението ви, и съобразени с всичките ви изисквания. Най- предпочитаните материали за изработка на кухня са ПДЧ и МДФ. Накратко ще ви запознаем с предимствата и на единия и на другия материал. С МДФ се постига зашеметяващ интериорен дизайн. Той е екологичен материал, произвеждайки се от мека дървесина по метода на сухо пресоване под високо налягане и температура. 

Какво го характеризира? Гладкост, изключителна здравина и плътна структура. Добър топло- и звукоизолатор е. Освен това неговата висока еластичност и водоустойчивост, го правят предпочитан материал при изработка на декоративни елементи, кухненски плотове и т.н. МДФ плоскости се предлагат във вариант на лак мат или гланц, което прави постигането на модерен дизайн изключително лесно.

ЛПДЧ плоскостите се изработват от пресовани дървесни частици, които имат ламинирано покритие. Богатство от цветове и фурнири, за всеки вкус и дом. Достъпен ценови клас. Суровините, използвани за производството му са смлени дървесни частици, които се пресоват и слепват със смола. Материала е лесен за обработка. Неговите качества са влагоустойчивост и износоустойчивост. Почти всички корпуси са направени от ПДЧ. Предпочитан материал е и поради това, че е лесен за почистване и поддръжка.

Съвременно обзавеждане, грабващо погледите и оставащо чувство на топлота и семеен уют може да постигнете с всеки един материал и цвят. Правилно проектираната мебел е от съществено значение за удоволствието от използването й впоследствие. Ние от Ликс Мебел ви обещаваме, че ще получите най- изгодните предложения за мечтаното от вас обзавеждане! Свържете се с нас!

Най-интересното този месец