Кажете сбогом на жегата в дома ви

Летните месеци...горещини… Как да предотвратим прегряването на дома и покрива ни? Как изобщо да се спасим от жегата?

Когато дойде лято, слънцето е високо в небето. Всички часове слънцегреене са добри за нашето тяло и душа, но те могат да бъдат предизвикателство, когато става въпрос за температурата в дома и мансардата ни. За щастие можем да направим нещо по въпроса.

Няма нищо по-хубаво от една красива, топла утрин, чуруликащи птички и слънчеви лъчи, които осветяват дома ни. Скоро, обаче, щорите трябва да се спуснат, защото дома ни прегрява. Проблемът е, че като спуснем щорите, всичката тази прекрасна естествена светлина изчезва, а дома продължава да прегрява…

Искате да поддържате комфортна температура в дома си? Тогава ще трябва да отразите лъчите на горещото слънце, преди те да се ударятв прозореца или да нагреят стъкления люк. Решението – ефективно, с външни сенници.Специални тентиили още сенници за защита от пряка слънчева светлинаще предотвратят прегряването на покривните пространства и прозорците на дома ви. Те ще спомогнат за поддържането на приятен климат вътре. 

Специалнотопритези външни тенти е, че материалът, от който са изработени е прозрачен. Така не се блокират напълно слънчевите лъчи. Ние искаме да се насладим на слънцето и стаите ни да са хубави и светли - аподобни външни сенници просто ни го позволяват. Използвайки открит навес за защита от прегряване на помещенията ни през летните месеци, не се нарушава гледката и не се налага затъмняване прозореца. 

Външният сенник намалява топлината с до 73%, като се поддържа комфортна температура през целия ден. Прозрачни, външните сенници пропускат светлина в стаята, така че можемда се насладим на гледката и естествената светлина през слънчевите дни.Ефективно решение са за спалнята, детската, хола и работните помещения. 

Откритият навес е нещо, което всеки покрив и прозорец трябва да има, а комбинацията от вътрешни щори и външни сенници гарантира перфектен вътрешен климат и комфорт на таванското помещение.

Източник: http://zid-ko.com

Най-интересното този месец