Черната дъска в интериора

Черната дъска в интериора
Модерно, практично и забавно – ето така се вписва черната дъска в интериора
Черната дъска отдавна не е типична само за училището. Тя има безапелационно присъствие в съвременния подход при обзавеждането на дома. Ако специалистът, който сте наели, е достатъчно дързък, за да включи тази идея в интериорния дизайн, доверете му се!
Ето защо черната дъска може да направи жилището Ви уникално – тя е модерно, практично и забавно решение. Следващите няколко примера ще Ви убедят в това твърдение.
Радост за децата
Тя може да попадне в детската стая, превръщайки живота на Вашите малчугани в едно великолепно приключение. Те ще се отдават на рисуване, а Вие ще сте спокойни, че не използват тапетите за целта. Ще трият и ще създават наново произведенията си, ще се гордеят с тях, ще се наслаждават на съчетанието от цветове, ще пишат своите лични послания. Бъдете сигурни, че черната дъска ще развива непрекъснато тяхната креативност.
Черна дъска, разположена по протежението на всички стени
А защо не? До средата на всяка стена, като цокъл в околовръст на помещението например. Помислете само колко е лесна за почистване. Разбира се, Вие ще прецените коя от стаите да „украсите“ така. Може да е дневната, където и малките Ви наследници прекарват голяма част от времето си, играете, събирате се семейно, канят се приятели на празници. Ще можете да си разменяте бележки безпроблемно, ще си пращате целувки и сърчица, когато ангажиментите ограничават времето Ви заедно.
Творчески кът
Акцентирайте с черна дъска спалнята си. Може на нея да е изобразена картина в духа на авангардното изкуство, от автор, който Ви е близък или просто усещате досег с неговите творби. Би могло да се спрете и на друг вариант, ако заложите на интересен надпис, например. Изборът е Ваш.
Черна дъска в кухнята
Тя може да има полезно предназначение, ако на нея си отбелязвате кои продукти липсват, какви задачи има да се свършат, кой трябва днес да изхвърли боклука и прочие битови проблеми.
Да си решим урока вкъщи
Да не забравяме и каква е основната цел на черната дъска, поне в учебните заведения. Съвсем спокойно на нея може да се упражнява математиката, да се пише домашното, да се подготвяме за утрешния изпит.
Ефекта 'черна дъска' може да имате, както като боя, която се нанася на стената, така и като мебелна вратичка на вградения ви хладилник например! А за практиците, които се притесняват от праха на тебешира, ще Ви кажем, че вече има и безпрахови такива. Позволете си да бъдете различни.

Най-интересното този месец