Как да промените дома си според модата през 2017-та

дом 2017
Всеки би искал да направи освежителен ремонт в дома си, особено ако държи да следва модните тенденции

Домът Ви се нуждае от освежителен ремонт, а Вие нямате идея как да го промените? Модата диктува определени правила, които важат и за интериорния дизайн. През 2017-та година актуална е природата със своето спокойно присъствие, уют и топлина.

Модерните материали през 2017-та

Те трябва да са естествени и да създават умиротворяваща атмосфера, където всеки да се наслади на пълен релакс. Такъв материал, например, е коркът. В миналото той беше актуален, сега отново се завръща. Неговата способност да изолира от външни шумове и от влага се цени високо, а жилищата масово са с тънки стени и имат нужда от него. С помощта на корка могат да се облицоват стените, а може и да поставите просто една масичка или столче от корк.

Преди да положите корка като покритие, първо се погрижете основата да е суха и гладка. Ако има стари тапети, трябва да бъдат отстранени, освен ако не са в идеално състояние. Ако пък се налага основен ремонт, който изисква по-груба дейност и намеса по стените, повикайте фирма за услугата кърти, чисти и извозва. Майсторите ще се справят с предизвикателството, а след това ще може да пристъпите към довършителния процес.

Друг материал, който смело може да ползвате през 2017-та, е теракотът. Изберете земните разцветки и отличете помещението по неповторим начин.

Ако държите на дивата природа, може да промените дома си с въвеждането на мебели от необработено дърво.

Цветовете на 2017-та

Те са в унисон с цветовете в природата – зелени, жълти, бежови, червени, кафяви, сиви. Следвайте линията на мекотата, неутралните нюанси, фините тонове, които имитират дърво, глинена почва или камъни.

За да постигнете добър контраст, заложете на тъмно синьото или мастиленото, които се съчетават идеално с естествените багри. Те прилягат и на метала, който често се използва напоследък в духа на индустриалния стил.

И ако сте склонни да експериментирате, допълнете картината с лимонено, прасковено или тюркоазено, които биха могли да присъстват под формата на акценти в стаите.

Ключар в София - kliuchove.com

ВиК услуги в София - sos-vik.com

Най-интересното този месец