Идеи за обзавеждане на трапезарията

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ТРАПЕЗАРИЯТА
Трапезарията е важна част от дома ви.Това е мястото, където можете да се насладите на храната, да говорите с вашите гости, да се отпуснете и да се смеете. Традиционно, трапезарията винаги е формална стая, но днес няма причина, поради която тези места в нашия дом да не изглеждат добре и спокойно в същото време.

Какво да направите, ако вашата трапезария лесно се откроява от останалата част от вашата визия в дома ви и не създава спокойната атмосфера, която искате? Като за начало, прочетете тази статия, защото ние ви предлагаме някои чудесни начини, чрез които можете да трансформирате вашата трапезария в приятно и спокойномясто

Може да звучи странно, но сивото е истински хит! То е просто и е шик, не товари окото като другите ярки цветове. То не изисква внимание, като в същото време подчертава своето присъствие, а във всички места, където се използва осигурява светъл и хармоничен външен вид. Това е идеалният вариант, ако спокойният вид е нещото, към което се стремим.

Комбинацията от столове с висока облегалка с няколко по-ниски столове, може да създаде уникална среда, в която да поканите вашите гости на приятен разговор. Тази стилистична смесица е точно обратното на комплектнормални столове и тя отнема излишната строгахармония.

Изпълнете трапезарията с неутрални цветове и модели, за да се постигне желаниятоблик. Това ще изглежда страхотно, ако имате дървено дюшеме.
Полилеи от стъкло и метал. Осветлението в трапезарията е важно. А и толесно може да се смени за разлика от подовото, например. Модерните полилеи са стилни и изпълнени с характер, а комбинация от стъкло и метал се вписва във всеки декор.

Ако имате възможност да добавите място за сядане до прозореца - мигновено получавате спокойно чувство в стаята! Направете го в близост до стената, поставете на масата и два високи стола и това е всичко.

Знайте, че правилното използване на кафяв и златен цвятможе да сработи идеално за трапезарията. Добавете меки кафяви мебели със златни акценти и се насладете на светлинния ефект, който внасят.

Белите стени и цветните или сиви мебели ще превърнат трапезарията ви в изкуство. Голям плакат, снимка или картина на стената напълно ще променят облика и атмосферата на вашата трапезария.

Предвид факта, че масата за хранене е ключов детайл, той трябва да бъде отправна точка за декорацията. Нека вашата маса бъде гостоприемна и приятелска. Най-добрите маси са от дърво тип селски, които са полирани и не са твърде претрупани.

Дървените подове в светли нюанси са много по-изискани и по-шик от традиционните махагонови. Те ви дават възможност за създаване на контраст с по-тъмните части от декора.

Източник: Професионални ремонти - zid-ko.com

Ключар в София - kliuchove.com

ВиК услуги в София - sos-vik.com

Най-интересното този месец