Уютен хол в бежово и кафяво

За да обзаведете добре хола си, първо трябва да изберете определена гама цветове и да се придържате към нея. Ако желаете холът ви да бъде уютно и комфортно място за вас и вашето семейството, ви препоръчваме бежово и кафяво. Тези цветове създават неповторимо усещане за комфорт и са изключително подходящи за такъв тип помещения.

И така изберете дивана. Добре е той да е светъл, а декоративните възглавници да са в кафяво. Така показвате кои са водещите цветове в стаята.

модерен хол

От там нататък е важно да изерете масичка и секция в тези нюанси. Стените могат да бъдат светли, а само едната да е в кафяво. Можете да акцентирате на цвета, ако изберете тапети или подходящ латекс. Дограмата и интериорните врати могат да са отново в един от тези два цвята. Ако паркетът е светъл, изберете тъмен килим, а масата на него да е светла. Това редуване на двата цвята е много добро решение. Остава да изберете пердета или щори в тази гама. Изберете ги според това до колко искате да бъдат тъмни или по-прозрачни. Ако не искате да скривате съвсем прозореца, изберете светли пердета в бежово.

И така имате основата. Паркетът, стените, дограмата и вратите са избрани, както и мебелите, килима и пердетата. Остава само да изберете детайлите според своя вкус и следвайки въображението си. Насладете се на вашия уютен хол в бежово и кафяво.

Най-интересното този месец