Тенденции при цветовете за спалня

спалня
Ако ви предстои да обзавеждате вашата спалня или просто искате да я освежите, със сигурност ви интересуват цветовете, които са модерни и предпочитани за тази година.

Отново на мода остават класическото топло съчетание на бежово и кафяво. То е стилно и носи уют. Новото е, че се търси силен контраст. Ако обзавеждате спалнята си в тези цветове използвайте тъмно кафяво и светли тонове. Така ще придадете стил на помещението. Разиграйте цветовете при избора на пердета и килим, както и кувертюра и декоративни възглавнички.



Много модерни са съчетанията на бяло с виолетово. То може да бъде както на самите мебели, така и разиграно отново с подходящ килим и пердета. При тези комбинации много важно е да внимавате с нюансите на виолетово. Избирайте един и същи, за да не се получават различия.



Виолетовото е на мода и в комбинация с черно. Този стил е предпочитан за спални
обзавеждани от мъже.



Като цяло обаче се залага на светлите мебели. Търси се функционалността.

На мода са също и стилните до сега ползвани лешник, дъб, а цвят, който не бихме ви препоръчали е череша.

Когато избирате материал избирайте масивно дърво или мдф. Не залагайте на евтините пдч спални и гардероби. На мода са големите огледални повърхности. Допълнителното осветление към гардероба също е актуално и много полезно.

Най-интересното този месец