Либхер сервиз - помощ при развалени хладилници и машини

Либхер сервиз
Подобно на всички уреди, хладилникът Ви също не е застрахован от повреди. Доста неща биха могли да се счупят във Вашия фризер, хладилник или друга машина, което да наложи да потърсите Либхер сервиз.

От една страна повечето части имат определена продължителност на живот и когато той изтече, съответната част се поврежда и възпрепятства правилното функциониране на уреда. От друга страна неправилната експлоатация също може да се окаже от решаващо значение. При новите модели хладилници Либхер например има вградени No Frost системи, които предотвратяват замръзването. Но при по-старите представители е необходимо размразяване през определен период от време.

Какво да правите ако хладилникът се развали? На първо място ако професията Ви не е хладилен техник, по-добре не опитвайте да го поправите сами. Потърсете документацията, с която сте закупили хладилника и проверете дали все още е в гаранция. Ако това е така трябва да се обърнете към оторизиран хладилен Либхер сервиз, който да отстрани повредата без да се нарушат условията на гаранцията. Ако се окаже, че гаранцията е изтекла, не Ви остава друго, освен да се свържете  с надеждна фирма или техник, които извършват ремонт на хладилници и да си платите за услугата.

Ако сте собственик на строителна техника или машини Liebherr, можете да се обърнете към някой от следните сервизи:

Алки-Л ЕООД - Либхер сервиз за кранове и багери
e-mail: stefanova@alki-l.com
факс: (02) 974 90 30 

ЛЕОН - Либхер сервиз РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЕООД
тел: 0878 962 015
leon_service@mail.bg 

Най-интересното този месец