Покупка на двустаен апартамент


двустаен апартамент

Искате да закупите свое жилище, а за нуждите на вашето семейство е необходим поне двустаен апартамент. Ето какво е добре да знаете:

Двустайните апартаменти се състоят от стая – това обикновено е една спалня; хол или трапезария; кухня и сервизни помещения.

Един двустаен апартамент заема около 65-80кв.м. застроена площ.
За да направите най-добрата сделка е добре да ползвате услугите на фирма, която се занимава с покупко продажба на недвижими имоти, за да ви насочи към подходящите имоти за вашият бюджет или да преговаря от ваше име ако не сте съгласни с исканата цена.

От голяма полза ще ви е да се информирате за цените на имотите от типа, който търсите и конкретно за района, в който сте избрали да живеете.

Вашият брокер ще изготви списък със жилища, които отговарят на вашето търсене и ще ви покаже всяко от тях.

Ако решите да закупите апартамент в новострояща се сграда, той ще ви запознае с архитектурните проекти, за да сте наясно с разположението на всяка стая и помещение във вашия бъдещ дом.

Когато вече сте избрали вашият апартамент, следва сключване на договор за покупко-продажба. За целта можете да се доверите на своя брокер или да се консултирате с адвокат, който да се погрижи за всички аспекти на сделката.

След като вече сте закупили своя двустаен апартамент идва ред на подготовката, която ще го направи обитаем. Възможно е да се наложи малък освежаващ или по-голям ремонт, който да придаде нов облик на старото жилище. Когато обзаведете напълно новият си дом с всички мебели и вещи, от които се нуждаете, можете с гордост да си налеете чаша вино и да се наречете новодомец.

Най-интересното този месец