Градска къща

Градски къщи
Най-удобното място за живеене в един град е къща в неговата сърцевина или в някой от неговите квартали. Къщите в самите градове са все по-голяма рядкост, освен ако не са останки от стари и отдавна необитавани сгради. Ако имате стара фамилна къща, която сте обновили и пригодили за живеене или просто притежавате добре поддържан дом, то вие сте късметлии. Ако решите да закупите терен, на който да построите своя къща, то средствата за това ще трябва да бъдат много.

Градоустройствените планове и разрешението за строеж на къща в градски условия може да отнемат много време и средства, но ако сте твърдо решени и подготвени ще бъдете възнаградени.

Веднъж завършен, вашият дом ще ви даде уюта на еднофамилното жилище, без досадни и несъобразителни съседи. Ще имате свободно паркомясто по всяко време на денонощието, а много вероятно и собствен гараж.

Ще разполагате с двор, в който можете да създадете приятна градина, както и удобен кът за посрещане на гости. В самата къща ще имате достатъчно помещения, каквито в един апартамент не може да получите. Ако къщата е на два или повече етажа с вътрешно стълбище, ще изгубите от площта, която то заема, но пък ще можете да се придвижвате из всяка част на дома си, без да се налага да излизате навън.

Една къща може да предложи няколко тераси – поне една на всеки етаж. А може и да бъде проектирана с тераси на поне две от страните на сградата. Градската къща е нещо, за което всеки обитател на апартамент мечтае.

Най-интересното този месец